Wat vooraf ging… ❆ Vlogmas #1

Vlogmas #1 - Wat vooraf ging - Let it snow!

Goedemorgen kijkbuiskindertjes! Hebben jullie er ook zo’n zin in? Nog maar 24 nachtjes tot kerst! Ik weet niet hoe het met jullie zit maar voor mij is de voorpret net zo leuk, zo niet leuker, als de feestdagen zelf. Daarom heb ik nu al een goed voornemen: ik ga de aanloop naar kerst vloggen! (weet je nog hoe ik vertelde over mijn favo vlogmassers?) Elke week in december vind je hier een video met mijn belevenissen. En vandaag kun je zien wat ik de afgelopen weken heb beleefd. Kijk je mee? 

De wekelijkse vlogs vind je vanaf 11 december elke maandag op Let it snow!

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *