Dit is misschien wel het meest stijlvolle kerstevenement van het jaar

Sissy-Boy Maison de Noël - kerst 2019 - let it snow

Je kent me: ik kan een kerstmarkt niet weerstaan. Alleen zijn die nog wel eens flink koud. Toen ik hoorde dat Sissy-Boy een kerstevenement genaamd Sissy-Boys Maison de Noël organiseert werd ik helemaal blij. Dat betekent namelijk een mooi evenement dat zeker op en top stijlvol is!

Tijdens Maison de Noël op 7 en 8 december is het monumentale West-Indisch Huis omgetoverd tot kersthuis. In de woonkamer ontdek je hoe je jouw huis op en top kunt decoreren en staan bomen vol met kerstversiering. Super gaaf is dat je je eigen kerstbal kunt laten personaliseren.

Sissy-Boy Maison de Noël kerst 2019 kerstevent kerstevenement Amsterdam - Let it Snow

De eetkamer is prachtig aangekleed en en passant hoe je de ultieme kersttafel dekt. Ook staat de nieuwe Sissy-Boy wijn klaar. In de fashion corner shop je jouw kerstlook, van outfit tot kapsel. En ook aan de kerstinkopen is gedacht, want tijdens Maison de Noël kun je kerstcadeautjes voor hem, haar en kids shoppen.

Wat is een kerstevenement zonder warme drankjes? Ook aan de innerlijke mens heeft Sissy-Boy gedacht. Op de binnenplaats staan foodstands met heerlijke glühwein, warme chocolademelk, verse zoetwaren en gezellige (live) muziek.

Sissy-Boy Maison de Noël - kerst 2019 - let it snow

Tickets kosten €7,50 en koop je via de website. Je krijgt trouwens een voucher van €5,- dus je verdient je kaartje bijna meteen terug. Het Sissy-Boy Maison de Noël vindt plaats op 7 en 8 december in het West-Indisch Huis te Amsterdam.

Liefs, José

Foto’s: Sissy-Boy

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *