Deze vlogmassers wil je volgen tijdens kerst 2019

Vlogmassers vlogmas tips - Let it Snow

Vlogmas, ik kijk er elk jaar naar uit! Wij Nederlanders vinden maar vaak dat je pas de kersttijd kunt ingaan als de Sint het land uit is, maar ik kan niet wachten om de kerst binnen te halen. Het liefst vieren we pakjesavond ergens anders zodat hier de kerstboom al op kan. Je zult dus niet verbaasd zijn dat ik een absoluut fan van Vlogmas ben.

Nog nooit van gehoord? Vlogmas is een heerlijk adventskalender waarbij je met YouTubers toeleeft naar kerst. In 2017 en 2018 maakte ik al een lijstje van mijn favo Vlogmassers (een samentrekking tot Vloggers en Christmas), dus voor meer informatie kan ik je die artikelen zeker aanraden. Maar voor dit jaar heb ik er weer een aantal die ik wil volgen. Dat wordt weinig slapen!

Heerlijk huiselijk en heerlijk kerstig, zo kan ik de vlogs van Fleur de Force omschrijven. De vlogster woont in Londen wat natuurlijk al een pré is want hé: Londen ademt kerst in de laatste maand van het jaar. Vorig jaar had ze wekelijkse vlogs wat naar mijn idee alleen maar een plus is, want zo zie je alleen het leukste wat ze meemaakt en dat maakt natuurlijk entertainende “tv”!

https://www.youtube.com/watch?v=wiUFQSUk1Mg

Ik ben alleen al dol op deze vlogmasser Helen Anderson omdat ik de stijl zo leuk vindt: lekker gestoord en met een heerlijk filtertje erop. Alsof ik elke dag naar een Instavideo’s zit te kijken van kneiteroriginele meiden. Kerstige activiteiten zoals een kerstkrans maken, kerstfeestjes en lekker bakken komen voorbij. Heb je zin in een beetje nostalgie (total 90’s vibes) en gek doen, check dan zeker deze vlogs.

Lydia Elise Millen vind ik heerlijk om het hele jaar te volgen, maar ik ontdekte haar vanwege Vlogmas. Dat vindt ik juist zo leuk aan Vlogmas. Ze is net zoals ik in de kerstperiode getrouwd en houdt ervan haar huis heerlijk kerstig te maken. Ze is heerlijk Brits en ik maakt voor mij een feestje van kerst.

Lekker meegenieten met het familieleven doe je met de kerstvlogs van Charlotte Louise Taylor. Ze is voor mij heerlijk down to earth en laat je zien hoe je kerst als familie kunt vieren, de beste manier misschien wel! Ook de catchy kerstliedjes en de filmische beelden laten mij glimlachen.

Ik weet niet wat het is met de vlogs van Rhiannon Ashlee, maar ze zijn heerlijk rustgevend. Deze mama met een kindje ongeveer net zo oud als onze spruit is eens niet zo’n over the top YouTuber die ik totaal relatable vind. Een kleine waarschuwing: haar eerste Vlogmas van 2018 is nog niet zo kerstig.

Kijk je liever Nederlandse vlogs? Check dan zeker het kanaal van Bonnie, een kerstgek met maar liefst acht kersttruien. Ze beleeft lekker Hollandse avonturen, woont samen met haar vriend (en mede-kerstgek) Nick en twee katten, en misschien doe je er wel leuke uitjestips bij op!

https://www.youtube.com/watch?v=Mz70iDbbOrI

Ik kan dit lijstje niet afsluiten met the godmother of Vlogmas Ingrid Nilsen. In 2018 pakte ze de vlogcamera weer op voor wekelijkse vlogs waarbij ze onder andere blogevenementen bezoekt. Check haar eerste Vlogmas 2018 hier:

Krijg je er geen genoeg van? Dan hieronder nog een paar honerable mentions:

https://www.youtube.com/watch?v=PuBhwnpViMY
https://www.youtube.com/watch?v=10Ky2Y4MYvE

Foto: Chris

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *