Hitte-alarm! Met deze truc koel je heerlijk af

Zo koel je af tijdens een hittegolf

Wat een temperaturen! Hoe heerlijk ik ook het zonnetje vind, het bevestigd voor mij maar weer wat een winterpersoon ik ben. Daarop heb ik iets gevonden: afkoeltv. Kijken naar winterse beelden doet iets met hoe je je voelt, daarvan ben ik honderd procent overtuigd! En ik heb een aantal tips voor je.

Ticket naar de Alpen

Op dit moment heeft NPO2 de slow-tv-serie Rail Away: elke dag een route van een iconische treinlijn. Laatst hadden ze een aantvan het YouTubeaccountal routes in Zwitserland en die ritten door de besneeuwde bergen maakten mij naast kalm ook heerlijk koel. Ik moest me inhouden om iet meteen een treinticket naar de Alpen te boeken!

Je kunt verder lezen onder de video >

Blokhut met uitzicht

Wanneer ik even zen moet worden, kijk ik vaak naar de video’s van het YouTubekanaal Calmed by Nature. Wat een werk gaat daarin zeg! Dit account heeft ontzettend video’s met prachtige uitzichten of knusse interieurs, waarvan een aantal met een winters thema. Ik vind het heerlijk om deze video’s op de achtergrond aan te zetten wanneer ik werk. Misschien werkt het ook wel voor jou!

Je kunt verder lezen onder de video >

Kerstmis light

Halverwege juni is voor mij meestal hét moment dat het begint te kriebelen met kerstfilms. Misschien is het omdat de komende kerst net iets dichterbij is dan de kerstdagen van vorig jaar. Een bijkomend voordeel is dat ze meestal een prachtig winterse setting hebben. Zoek je tips voor kerstfilms waar kerst er niet te dik bovenop ligt? Check dan mijn blogs over niet-kerstige kerstfilms. Of ga all in met een Hjem til Jul marathon!

En, ben je al een beetje afgekoeld? Ik ben benieuwd hoe jullie het koel houden tijdens hittegolven!

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *