5 x waarom je een foute kersttrui nodig hebt

Foute kersttrui ugly christmas jumper sweater - Let it Snow

Wie mij al langer volgt, weet dat ik helemaal gek van kersttruien, en dan vooral de “orignele” Ugly Christmas Jumpers. Veel zullen daarbij denken aan de foutste truien met Rudolf het rendier. Maar voor mij gaat het dan vooral om de meer traditionele Noorse truien met een klein hintje naar kerst. Dit zijn mijn vijf topredenen waarom iedereen minstens één kersttrui in de kast moet hebben. 

Het houdt je gewoon lekker warm

Foute kersttrui - sneeuwbal - Let it snow

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *