Mijn goede kerstvoornemens

Goede kerstvoornemens - Let it Snow

Goede voornemens, januari staat er bol van. Eigenlijk geloof ik niet in goede voornemens, of in ieder geval niet van goede voornemens in januari per sé. Maar aangezien ik toch goede kerstvoornemens maak vind ik januari de beste maand. Terugkijkend op afgelopen kerstseizoen wil ik dit jaar de volgende dingen (zowel privé als blogwise) aanpakken:

Meer DIY’en

Ik vind het heerlijk om te knutselen. Ik neem er alleen niet de tijd voor. Op zolder liggen tal van spullen om lekker mee te fröbelen, waar ik ook DIY’s voor wil maken op LIS, maar ik kom er maar niet aan toe. Verwacht dus kerst 2018 meer doe-het-zelf projecten zoals een snowglobe, kurkenkerstboom en nog veel meer! 

Tafel dekken

Man oh man wat heb ik toch een zwak voor mooie versieringen. Waar ik komende kerst meer werk van wil maken is het dekken van de tafel. Het kan zo simpel zijn: een paar ballen, bijzondere ornamenten, kandelaars en wat kerstgroen vormen al zo een mooie centerpiece. Dat wordt Pinterest volspammen met mooie beelden!

Knalfeest

21 december 2018 zijn wij 5 jaar getrouwd. Een half decennium hadden wij niet zo’n behoefte aan een groot feest; een intiem diner vonden wij de perfecte afsluiting van Onze Dag. Maar dat feestje, dat hebben onze geliefden natuurlijk nog wel tegoed! Daarom willen we onze 5e trouwdag graag in stijl vieren. Hoe en wat weet ik nog niet, maar het opdoen van ideeën is begonnen!

Insta

In 2017 zag mijn kerst-instagramaccount het levenslicht. Eindelijk een plekje om mooie beelden te delen en om andere christmaholics tegen te komen! Het gehele jaar door wil ik blijven plaatsen op Instagram, juist omdat ik vind dat je van elke dag moet genieten en om te vieren dat iedere dag kerst weer een etmaal dichterbij is!

Vloggin’

Afbeeldingsresultaat voor schaam emoji

En als ik het dan toch over social media heb… Dit was ook het eerste jaar dat ik een kerst-YouTubekanaal opende. Het begon met een playlist en eindigde met een aantal weekvlogs. Erg leuk, maar aangezien ik veel thuis ben waren het misschien niet de meest leuke video’s. En de laatste vlogmas met onze kerstvakantie haalde het wereld wijde web niet eens…  Daar wil ik verandering in brengen. Dit jaar dus alleen video’s van the good stuff. En uiteraard krijg je wel mee hoe ik leef naar kerst hoor.

Nou dat waren ze dan, mijn goede kerstvoornemens voor 2018. Wat wil jij aanpakken deze kerst?

Liefs, José

Hoofdfoto: Unsplash

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *