8 x deze kerstfilms & series brengt Netflix uit in 2021! [laatste update in september]

Kerstfilms Netflix 2021 Christmas Movies - Let it Snow

Het is bijna 21 juni: midzomer. Dat betekent dat we al weer bijna kunnen aftellen tot kerst! Ik zit me al weer helemaal te verheugen op kerstfilms en ik weet dat Netflix er weer een aantal voor ons aan het opnemen is! Ik zet alle kerstfilms op een rij die Netflix in 2021 uitbrengt.

We beginnen met de langst verwachte film; A Boy Called Christmas met Michiel Huisman (smelt!!) werd al in 2019 aangekondigd. 2020 ging voorbij en helaas: geen Hollandse Hunk in een Netflix kerstfilm. Het verhaal gaat over hoe de kerstman – of Father Christmas zoals ze hem bij onze westerburen noemen – toch zo legendarisch is geworden. Met Maggie Smith, Jum Broadbent en dus Michiel kan ik niet wachten op deze kerstfilm! Volgens de filmposter komt hij uit in november 2021.

Lees verder onder de trailer van A Boy Called Christmas >

Neerlands eerste Netflix kerstfilm, De Familie Claus, krijgt een vervolg! Dat laat Netflix weten. De film in het kort volgens de streamingdienst: ‘Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmt en maakt zich op voor de drukste periode van het jaar, samen met zijn opa Noël. Alles lijkt volgens plan te gaan totdat Jules een brief krijgt met een intrigerende vraag.’ Aangezien de aankondiging kwam in mei 2021, weet ik niet of de film al dit jaar te zien is.

Kastelen en kerst zijn een magische combinatie, dat zagen we al in The Christmas Prince. Netflix speelt handig in op die gouden combi en nam de film A Castle For Christmas op in Edinburgh. Ik citeer IMDB: ‘De bekende Amerikaanse schrijver Sophie reist naar Schotland. Daar vindt ze een kasteel dat ze wil kopen van de prikkelbare eigenaar, een Schotse graaf genaamd Myles, die het niet graag verkoopt aan een buitenlander.’ Qua plot is het een typische kerstfilm maar met Brooke Shields wil ik het best wel een kans geven! Het filmen was al klaar in november 2020 en ik word al enthousiast van dit kasteel!

Lees verder onder het Instagrambericht. >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cary Elwes (@caryelwes)

Van alleen al de titel Single All The Way word ik blij! Of ze zich nou gebaseerd hebben op het succes van Happiest Season met Kristin Steward, de eerste inclusieve kerstfilm, of niet: ik ben ontzettend benieuwd naar deze LGBTQ+-kerstfilm. Nog even waar de film over gaat volgens Netflix: ‘Peter is eeuwige vrijgezel en is de bemoeienis van zijn familie helemaal beu. Daarom overtuigd hij zijn beste vriend Nick om met hem mee te gaan naar zijn ouders en te doen dat ze een relatie hebben. Dan plant zijn moeder een blind date met haar knappe trainer James en loopt Peters plan helemaal mis.’ Wanneer hij uitkomt weet ik nog niet, maar in ieder geval in kerstseizoen 2021.

Drie keer is scheepsrecht: dat gold al voor A Christmas Prince en ook voor The Princess Switch. Dit jaar komt het derde deel uit van de film met Vanessa Hudgens. Deze keer wordt er een kostbaar relikwie gestolen en de Margarets nicht Fiona moet helpen. Ik verwacht geen Oscar voor deze film, maar vermakelijk zal hij alleen al zijn vanwege Vanessa’s bijzonder Britse accent.

Ken je de populaire MTV-show Catfish? Love Hard neemt dat thema en maakt er een kerstfilm van. Love Hard staat al in de Netflixbibliotheek met deze omschrijving: ‘Een journaliste die weinig geluk heeft in de liefde, wil de man verrassen die ze op een datingapp heeft ontmoet, en ontdekt dat ze is beetgenomen.’ Hmm, en hoe zou dit aflopen? Als het goed is, komt Love Hard op 5 november op Netflix.

Lees verder onder de tweet. >

https://twitter.com/NetflixFilm/status/1294304444545343488

Je zou bijna vergeten dat er ook kerstfilms worden gemaakt in niet-Engelssprekende landen. A Mil Kilométros de la Navidad komt uit Spanje en heeft dit plot: een kerstvertelling, een romantische comedy en het verhaal van een man in de 30 die zich verzet tegen de kerstsfeer, maar leert om zich mee te laten voeren.’ Lekker cryptisch van Netflix. Je kunt hem alvast in je lijst zetten, want Netflix heeft ‘m al in de bibliotheek staan.

Ook niet-Engels is de Netflix kerstserie Christmas Flow. Ondanks een eindexamen is mijn Frans niet super, dus hier ruwweg wat Netflix zegt over Christmas Flow: ‘Wanneer een journalist en een rapper die elkaars tegenpolen zijn elkaar ontmoeten… Werkt de magie van kerst.’ Dat spreekt mij wel aan! Wil je deze Franse kerstserie niet missen? Zet hem dan alvast in je Netflix-lijst.

Lees verder onder de tweet. >

Ik ben benieuwd waar Netflix nog meer mee komt en zal dit artikel regelmatig updaten met films, trailers en releasedata. Mis jij nog een film, mail me dan via jose@let-it-snow.nl. Naar welke film kijk jij uit?

Liefs, José

Foto: Unsplash

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

2 Replies to “8 x deze kerstfilms & series brengt Netflix uit in 2021! [laatste update in september]”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *