Dit is jouw complete gids voor Netflix kerstfilms en series in 2023

De lente lijkt maar niet echt door te willen breken hier in Nederland. Toch ben ik al druk aan het rondneuzen op het www welke kerstfilms en kerstseries Netflix voor 2023 op de planning heeft. Want het is nooit te vroeg om uit te kijken naar Kerstmis. Zet je maar schrap want hier komen de kerstfilms en kerstseries die je dit kerstseizoen bij Netflix kunt kijken!

Laatste update: 30 mei 2023

Meet Me Next Christmas

Meet Me Next Christmas is de eerste kerstfilm voor 2023 die Netflix bekend maakt. Christina “From AM To PM” Milian zal niet alleen de hoofdrol spelen, ook produceert ze de Netflix kerstfilm. De streamingdienst maakt het plot al bekend: Op zoek naar een sprookjesromance met de man van haar dromen moet Layla door New York racen om het meest gewilde ticket van de stad in handen te krijgen: het uitverkochte kerstavondconcert van Pentatonix. Eind maart kondigde Netflix aan dat het filmen in april zou beginnen dus ik hou Insta voor jullie in de gaten voor de eerste foto’s!

Best. Christmas. Ever.

Het gras lijkt altijd groener aan de overkant, maar is dat ook wel zo? In de Netflix kerstfilm Best. Christmas. Ever. denkt Charlotte dat het gras bij haar oud-studiegenoot Jackie niet zo groen is als het lijkt, ondanks de jaarlijkse kerstnieuwsbrief die Jackie verstuurt. Door het lot komen Charlotte, haar man en hun gezin een paar dagen voor kerst terecht bij Jackie. De perfecte kans voor Charlotte om aan te tonen dat Jackies leven niet zo perfect is als ze doet voorkomen. Maar daardoor verpest Charlotte niet alleen bijna Jackies kerst, maar ook die van haarzelf.

Vooralsnog zijn dit de enige kerstfilms die Netflix voor 2023 op de planning heeft staan. Gelukkig is het niet het enige kerstnieuws voor dit jaar. We kunnen ook alvast uitkijken naar een aantal series en films die Netflix de komende jaren te bieden heeft!

One Day In December

Het boek Een dag in december stond al een tijdje op mijn leeslijstje, maar misschien moet ik hem nu echt eens gaan lezen. Netflix bewerkt de roman namelijk tot een serie die we waarschijnlijk in 2024 kunnen zien, meldt Deadline. De streamer heeft er nog niets over bekend gemaakt maar regisseur Drake Doremus en acteur Lucy Boynton hebben het bericht gedeeld om hun Insta.

Het plot kun je zo plukken van het boek zoals Bol.com het vertelt: ‘Op een besneeuwde decemberdag, ziet Laurie vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze vóélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door. Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?’

Black Doves

Al hoewel ik een zwak heb voor de herkenbaarheid van kerstfilms is het ook wel eens tof om iets anders te kijken met kerst. ‘Black Doves’ lijkt daar perfect bij te passen. Keira Knighley speelt in deze Britse serie Helen, een vrouw met een geheime identiteit die een gepassioneerde affaire krijgt. Volgens Netflix raakt haar vriend betrokken bij de onderwereld van Londen en sturen Helens werkgevers haar oude vriend Sam om haar te beschermen. En dat alles met diplomatieke spanningen en de kerstperiode als achtergrond. Ik ben benieuwd wanneer we deze te zien krijgen!

That Christmas

De regisseur van Love Actually, Richard Curtis, brengt deze kerst een animatiefilm naar het grootste streamingplatform. Voor Netflix bewerkt hij zijn kinderboekenserie That Christmas tot een film. Het vertelt verhalen die met elkaar vervlochten zijn met als thema’s liefde en eenzaamheid. Van de kerstman die een grote fout maakt tot gigantisch veel kalkoenen: je ziet het in That Christmas in 2024.

Lees verder onder de Instagrampost >

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan niet wachten tot ik meer kan bekendmaken over kerstfilms op Netflix in 2023! Waar kijk jij het meest naar uit?

Liefs, José

Foto: freestocks

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *